Wie wij zijn


ProComm Partners is een bedrijf dat sinds 1996 haar klanten helpt bij het vinden van de juiste promotionele producten en textiel. Een promotioneel product moet het beoogde doel bereiken, dat is bij ProComm het uitgangspunt. Nadat wij ons ingeleefd hebben in uw bedrijf, doelgroep en doelstellingen, gaan wij met uw wensen aan de slag en daarbij houden we persoonlijk contact.

ProComm heeft een professionele aanpak die met creativiteit uw wensen vertaalt naar een toepasselijk en doeltreffend product wat leidt tot rendement. Kortom; ProComm is, als CSR gecertificeerd bedrijf, altijd op zoek naar relaties die promotionele producten strategisch inzetten en die veel belang hechten aan een professioneel en creatief advies. Klanten die geen risico willen lopen in kwaliteit en leverbetrouwbaarheid, het belang van een persoonlijk aanspreekpunt zien en gaan voor rendement!

Wat wij voor u doen


ProComm probeert u een weg te wijzen in het grote aanbod waar uit te kiezen valt. We stellen samen met u vast wat uw doelstelling is en proberen de unieke kenmerken van uw bedrijf te ontdekken. Dan gaan wij voor u koekelen! Wij maken voor u een selectie uit het enorme aanbod. Deze selectie voldoet aan uw eisen, past bij uw doelstelling en laat onze creatieve ideeën zien. Dat betekent dat u zelf niet eindeloos hoeft te zoeken naar geschikte producten. 

Wij presenteren onze selectie aan u, gaan in gesprek over uw voorkeuren en mening, wat leidt tot een definitieve keuze. Vervolgens regelen wij voor u de bestelling en leveren de producten tijdig en in overleg naar uw wensen, bij u of uw klant af. We gaan voor een optimale service en het hoogste rendement voor u!

Daarnaast verzorgen we voor vele klanten fulfilment oplossingen. We noemen dit Y.POD – Your Promo On Demand. Hierbij zorgen wij een intelligente web oplossing waar u of uw medewerkers en/of filialen de promotionele items kunnen bestellen. Nagenoeg alle processen die in gang worden gezet wanneer je op ‘bestel’ klikt vallen onder de noemer fulfilment. Klik op de link om meer over Y.POD te lezen: Your Promo on Demand.

 

Bedenkpatent


Bij ProComm barst het van de creatieve ideeën en mogelijkheden. Deze ideeën zijn echter wel kostbaar en speciaal voor uw bedrijf bedacht in ons eigen ProComm laboratorium. Wij staan dan ook voor bedenkpatent. Een patent op bedachte ideeën. Vol enthousiasme gaan we voor u aan de slag en hopen dat u fair met onze ideeën omgaat.

Internationale samenwerking


ProComm Partners is geselecteerd om lid te zijn van WAGE, WAGE is eenwereldwijd netwerk waar per land slechts één professioneel bedrijf wordt toegelaten. ProComm komt via het WAGE netwerk regelmatig in contact met promotionele collgea bedrijven over de hele wereld. De leden budelen hun krachten door intensief en zeer open informatie met elkaar te delen. Dit brengt ons optimaal en actuele kennis, snel zicht op de nieuwste trends en inkoopvoordelen. Voor u resulteert dit veelal in een betere prijs en een optimaal assortiment. Ook voor bedrijven met meerdere vestigingen in de wereld kan ProComm iets betekenen. Door onze wereldwijde partners, kunnen wij bedrijven met meerdere vestigingen laten bedienen.

Ons team


Bij ProComm werken professionals, die wij PreCentatoren noemen. Ons vak is het goed inzetten van promotionele artikelen en creatieve ideeën. We nemen het zoekwerk van u uit handen en houden persoonlijk contact tijdens dit proces.

Zo kunnen we aan uw doelstelling voldoen en bereiken we het optimale resultaat. Met onze expertise en passie in deze branche vinden wij de weg in de duizenden mogelijkheden en producten. Hieronder vindt u de medewerkers die in direct contact staan met u als klant. 

 

Joop van Veelen
Directeur 
joop@procomm.eu

Harry van Voskuilen
Adjunct Directeur
harry@procomm.eu

Rico Zandsteeg
PreCentator
rico@procomm.eu

Wilco Schoonderbeek
PreCentator
wilco@procomm.eu

Mike van Burken
Sales Support
mike@procomm.eu

Martine Settels
Sales Support
martine@procomm.eu

Masi Amirpour
Sales Administratie
masi@procomm.eu

Back to top