logo
Wie wij zijn

Wie wij zijn

ProComm Partners is een bedrijf dat sinds 1996 haar klanten helpt bij het vinden van de juiste promotionele producten en textiel. Een promotioneel product moet het beoogde doel bereiken, dat is bij ProComm het uitgangspunt. Geen doorsnee communicatie, maar sensorisch communiceren! Dit is communicatie doormiddel van ervaringen en het gebruiken van zintuigen. Daarom gaat ProComm graag op zoek naar het geschikte promotioneel artikel. Nadat wij ons ingeleefd hebben in uw bedrijf, doelgroep en doelstellingen, gaan wij met uw wensen aan de slag en daarbij houden we persoonlijk contact.

ProComm heeft een professionele aanpak die met creativiteit uw wensen vertaalt naar een toepasselijk en doeltreffend product wat leidt tot rendement. Kortom ProComm is altijd op zoek naar relaties die promotionele producten strategisch inzetten en die veel belang hechten aan een professioneel en creatief advies. Klanten die geen risico willen lopen in kwaliteit en leverbetrouwbaarheid, het belang van een persoonlijk aanspreekpunt zien en gaan voor rendement!

uil

Wat wij doen

ProComm probeert u een weg te wijzen in het grote aanbod waar uit te kiezen valt. We stellen samen met u vast wat uw doelstelling is en proberen de unieke kenmerken van uw bedrijf te ontdekken. Dan gaan wij voor u koekelen! Wij maken voor u een selectie uit het enorme aanbod. Deze selectie voldoet aan uw eisen, past bij uw doelstelling en laat onze creatieve ideeën zien. Dat betekent dat u zelf niet eindeloos hoeft te zoeken naar geschikte producten. Wij presenteren onze selectie aan u, gaan in gesprek over uw voorkeuren en mening, wat leidt tot een definitieve keuze. Vervolgens regelen wij voor u de bestelling en leveren de producten tijdig en in overleg naar uw wensen, bij u of uw klant af. We gaan voor een optimale service en het hoogste rendement voor u!

wage

Internationale Samenwerking

ProComm is lid van WAGE. WAGE is een Global Network waar per land slechts één professioneel bedrijf wordt toegelaten. ProComm komt via het WAGE netwerk regelmatig in contact met promotionele collega bedrijven over de hele wereld. De leden bundelen hun krachten door intensief en zeer open informatie met elkaar te delen. Dit brengt ons optimale en actuele kennis, snel zicht op de nieuwste trends en inkoopvoordelen. Voor u resulteert dit veelal in een betere prijs en een optimaal assortiment. Ook voor bedrijven met meerdere vestigingen in de wereld kan ProComm iets betekenen. Door onze wereldwijde partners, kunnen wij bedrijven met meerdere vestingen laten bedienen.

Wie wij zijn

Duurzaam en Groen

ProComm vindt het erg belangrijk om bij het werk rekening te houden met de gevolgen hiervan. Zo proberen wij zuinig om te gaan met de natuur en zetten we ons in om producten te leveren die op een eerlijke manier zijn gemaakt. Dit betekent geen kinderarbeid en een eerlijk loon voor de mensen die werken aan de door ons geleverde producten. Verder doen we ook ons best om op onze eigen werkplek duurzaam te werken. Door ons advies op maat proberen wij tevens te bereiken dat de promotionele producten voor een langere tijd gebruikt kunnen worden. Naast het feit dat uw boodschap hiermee langer onder de aandacht blijft, wordt het milieu ook minder belast. Twee vliegen in één klap dus!

bedenkpatent

Bedenkpatent

Bij ProComm barst het van de creatieve ideeën en mogelijkheden. Deze ideeën zijn echter wel kostbaar en speciaal voor uw bedrijf bedacht in ons eigen ProComm laboratorium. Wij staan dan ook voor bedenkpatent. Een patent op bedachte ideeën. Vol enthousiasme gaan we voor u aan de slag en hopen dat u fair met onze ideeën omgaat.

Wie wij zijn

Werken bij ons

ProComm werkt met een team van enthousiaste mensen waar veel ruimte is voor eigen inbreng. De medewerkers zijn gemotiveerd om een goed product te bieden aan de klant en een uitstekende dienstverlening te leveren. Van onze medewerkers wordt een optimale vakkennis verwacht en betrokkenheid bij het bedrijf. Er wordt gewerkt in een informele sfeer met als resultaat een hecht team. Ook is er ruimte voor verschillende kwaliteiten die elkaar aanvullen, verrijken en uiteindelijk tot een optimaal resultaat leiden. Iedereen heeft de vrijheid om nieuwe ideeën te ventileren of een kritische blik te werpen op de manier waarop wordt gewerkt. Kortom een team vol enthousiaste mensen die hun talenten inzetten en intitiatief nemen om de doelstelling van de klant en ProComm te bereiken.