logo
impact

Hoe het werkt

Er zijn verschillende manieren om een klant te bereiken of je bedrijf onder de aandacht te brengen. De vraag is: welke is het meest efficiënt? Wij geloven in de kracht van promotionele artikelen. Onderzoek steunt ons standpunt.

Mensen komen vaker herhaaldelijk in aanraking met een promotioneel product en wanneer deze goed gekozen is, heeft dit meer impact op mensen dan andere communicatiemiddelen. Als mensen positief zijn over hetgeen ze hebben gekregen, zullen zij anderen mensen er van vertellen en misschien zelfs producten doorgeven.

Één ding is dus erg belangrijk om een promotioneel product zijn effectiviteit mee te geven: het juiste product met het juiste idee op de juiste plaats voor de juiste doelgroep. En dat is precies waar wij u bij willen helpen. Nog niet overtuigd? Bekijk het filmpje over promotionele producten hieronder! Voor een interessant en uitgebreid onderzoek over de kracht van het promotioneel product kunt u kijken op de website van het PPAI.

sensorisch communiceren

Sensorisch communiceren

Door het prikkelen van meerdere zintuigen heeft uw boodschap meer impact bij de ontvanger, dat is de essentie van Sensorisch Communiceren door middel van promotionele producten. Met adverteren op papier, beeldscherm of radio/tv worden (een paar seconden) maar 1 tot 2 zintuigen (horen/zien) geprikkeld, in tegenstelling tot promotionele items die minimaal 3 zintuigen prikkelen. Promotionele items zijn langer aanwezig / in beeld en spreken meer zintuigen aan, dat is een meerwaarde en u krijgt daardoor meer rendement uit uw communicatie!

Professionele, creatieve en persoonlijke aanpak van ProComm resulteert in doelgerichte Sensorische Communicatie.