logo
groene lamp

Hoe wij bewust ondernemen

ProComm vindt het erg belangrijk om bij het werk rekening te houden met de gevolgen hiervan. Zo proberen wij zuinig om te gaan met de natuur en zetten we ons in om producten te leveren die op een eerlijke manier zijn gemaakt. Dit betekent geen kinderarbeid en een eerlijk loon voor de mensen die werken aan de door ons geleverde producten. Verder doen we ook ons best om op onze eigen werkplek duurzaam te werken.

Door ons advies op maat proberen wij tevens te bereiken dat de promotionele producten voor een langere tijd gebruikt worden. Naast het feit dat uw boodschap hiermee langer onder de aandacht blijft, wordt het milieu ook minder belast. Twee vliegen in één klap dus!

Bewust ondernemen

PPP - CSR gecertificeerd & Code of Conduct

Dit logo staat voor ons behaalde certificaat bij de branchevereniging en geeft aan dat we voldoen aan de eisen die zijn opgenomen in de 'code of conduct' Hierin staan verschillende richtlijnen waaraan moet worden voldaan om het certificaat te verkrijgen. In de branche van promotionele producten is het van belang dat er goed wordt gekeken naar waar de producten vandaan komen en door wie ze worden geproduceerd. Daarnaast is het ook van belang dat een goed beleid wordt gevoerd op de werkvloer en dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Dit is ook waar wij naar streven een zo eerlijk en milieuvriendelijk beleid.

Voor meer informatie over de specifieke eisen van het CSR certificaat of de 'code of conduct'

 
logo graydon

Graydon Open

Het Graydon financieel gezond logo staat voor financiële stabiliteit en orde. We hebben ons certificaat behaald op basis van onze financiële gegevens. Mede door dit certificaat hopen we ook u een stuk stabiliteit en vertrouwen te geven in onze professionaliteit en betrouwbaarheid. Voor meer info kunt u op de link klikken.

Ga naar ProComm Partners – Graydon

 
groene kado's

Groene cadeautjes

Wij maken onderscheid tussen twee vormen van groene cadeautjes. Wij proberen om alle producten op een goede, milieuvriendelijke en eerlijke manier te laten produceren en te verhandelen. Dit betekent dat veel 'gewone' producten een groene insteek hebben. Daarnaast leveren we ook een scala aan producten die extra groen zijn. Deze producten zijn bijvoorbeeld recyclebaar, leveren groene stroom of zijn gemaakt van alleen milieuvriendelijke producten. Voor deze specifieke groene K-dootjes kunt u contact met ons opnemen, dan bespreken we met u wat de mogelijkheden zijn!